Gevonden worden door klanten en in Google

Gevonden worden door klanten én Google

Gevonden worden door klanten en in Google

Gevonden worden…

Gevonden worden met de webwinkel door klanten en Google, is mijn volgende stap. Natuurlijk is het bouwen van een winkel erg leuk en interessant om te doen, het is natuurlijk wel de bedoeling dat er dan ook mensen mijn winkel te zien krijgen! Dus ben ik in de internetmarketing gedoken…

Weer een heel nieuw gebied voor mij!

(Lees: hellup… waar gaat dit allemaal over?!)
Lees meer

A3 poster enkelzijdig Full Colour

Winkel bouwen?!

27 juli 2018

Winkel bouwen?!

winkel bouwen

Winkel bouwen zodat de komkommertijd zinvol is ingevuld. Een leuk idee, maar hoe? En wat is komkommertijd? Volgens Wikipedia: Komkommertijd de benaming voor een bepaalde periode in het jaar, met name in de zomer, waarin er weinig nieuws te melden is omdat politici en veel anderen op vakantie zijn.
Daarnaast is het nu op dit moment buiten 37,2°C. Dus… Wat hebben we nodig voor het bouwen van een winkel?


Update…

het is nu 24 augustus en 19°C 😀

 

Website eens grondig aanpassen

Zoals hierboven staat, ben ik afgelopen komkommerperiode mijn website nog eens kritisch gaan bekijken. Ik kan je vertellen dat ik niet heb stilgezeten! Figuurlijk dan. In de letterlijke zin zit ik natuurlijk best wel heel stil achter mijn computer.

Na het lanceren van de website www.rooijenburg.nl eerder dit jaar heb ik de mening van een aantal mensen gevraagd. De op- en aanmerkingen die ik toen heb ontvangen heb ik zoveel mogelijk doorgevoerd. Dus nu hebben we bijvoorbeeld een ‘over ons‘ pagina waarop ik uitleg hoe we aan de naam Rooij & Burg zijn gekomen, een beetje verdere uitleg over het bedrijf. Maar toen?!

Lees meer